5 Instagram tipp kezdőknek

A következő 5 tipp segíthet neked abban, hogy minél jobban ki tud használni az Instagram előnyeit, és még több követőd legyen. Az Instagram algoritmusa folyamatosan változik, de kellő figyelemmel és türelemmel tartós növekedést érhetsz el! 

blog.jpg

1. Használj jó minőségű képeket / videókat

A magas minőségű szép képeket szeretik a felhasználók, így törekedj mindig a nem zajos, éles képek posztolására. A videós tartalmakat nagyon szereti a Instagram, és itt is törekedj a lényegretörő, vicces, magával ragadó tartalmak gyártására.

2, Legyen egységes a profilod

Húzd fel egy sémára a képeid stílusát. Legyen ez egy adott filter, vagy tematika, de ragaszkodj hozzá. Kerüld a túltolt szűrők használatát. Manapság már inkább a természetesség a nyerő stratégia

3, Használj hashtageket

A hashtagek használata remek módja annak, hogy növeld a posztjaid elérését, és bekerült a velük a felfedező hírfolyamba. Ez azt jelenti, hogy azok is látják a posztodat, akik nem követnek. Ezáltal pedig több követőd is lehet egy-egy színvonalas tartalommal.. A hashtageket kulcsszavakként szükséges használni, amely azt jelenti, hogy az adott hashtag alatt fog megjelenni a te posztod. Lehet már követni hashtageket, így mindenképp használj!

4, Rendszeres posztolás

2 naponta legalább mindig egy adott időben posztolj. A legideálisabb posztolási idők a következők: 06.30-08.00, 11.00-13.00 és 18.00-21.00.

5, Kommunikálj a közönségeddel

Legyenek kommentek a képeid alatt. Tegyél fel nekik kérdés, válaszolj nekik. Növeld az interakciók számát!

A bejegyzés trackback címe:

https://socialhub.blog.hu/api/trackback/id/tr1613736274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása